lördag 24 maj 2008

Kors va det vimlar av segel idá...

Vi, eller rättare sagt maken, har fått ner båten i vattnet. Otroooooligt. Tog en motorsväng i vår segelbåt, precis som vanligt:-) Åt goa räkor och bara njöt av havet. Självklart var vovven med, men han är, milt sagt, lite tveksam till dessa äventyr. En mer beklämd hund får ni leta efter:-)
Om ni tittar på hans ögonfransar så förstår ni varför det inte finns några uppfostrade cockrar. Vem smälter inte efter ett blink ifrån sådana fransar????




Puttrade förbi vårat hus på vägen och jag tänkte visa er varför jag är så hemkär!!!




Det är det vita huset i mitten, närmast vattnet. Vår granne, till höger på bilden, har det blåa huset med Sverigen konstigaste tak. Anledningen till detta är en historia för sig.
Ha en härlig fortsättning av helgen!!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vad vackert ni bor, det var ingen dålig utsikt därifrån inte. Lilla hundet ser faktiskt inte helt komfortabel ut..;-)) Mina är väl inte heller helt förtjusta i att åka båt (inte jag heller om sanningen ska fram).

Mattemamman sa...

Kan bara hålla med om utsikten, det är svårt att få något gjort när solen skiner:-)
Vovven är verkligen övertygad om att segelbåten och döden står nära varandra!!! Inte "vänjer" han sig heller. Däremot är han lugn, väldigt lugn, och det kan ju vara en fördel när det är trångt. Lugn är ju annars inte något han hört talas om. Kanske ska visa upp en bild på en båt.... eller "skramla" med flytvästen nästa gång vi ska gå ut!!