söndag 18 maj 2008

Manga

De två äldre tycker om detta med att rita Manga så jag bad 14-åringen att fota någon av alla sina teckningar. Han tog hjälp av 11-åringen och en kompis för att välja ut rätt bild. 11-åringen hade ett förslag och svaret blev:

- Den kan jag ju inte ta, den är ju orealistisk!!

Hallå, eller, vilken Mangabild är inte orealistisk????? Han insåg rätt så snart det komiska och vi skrattade gott! Så här kommer den "icke orealistiska mangabilden"

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hälsa att den orealistiska bilden är snygg!

Mattemamman sa...

Ska genast ske! Han kommer bli så stolt så:-)

Anonym sa...

Den var verkligen fin! Han har talang den saken är klar!

Anonym sa...

Hejsan! Försökte skicka dig ett mail sist du frågade men det fungerade inte, tyvärr... Kask bor idag hos en man i Stockholmstrakten, men kommer till oss i Knivsta på somrarna och det är så jag lärt känna honom. Förra våren förlorade jag min häst och eftersom Kasks husse då skulle opereras så lånade jag Kask och red honom så länge. Tyvärr håller han inte för det hårda arbete han är utbildad för och blev halt av sin spatt vid midsommar. Envishet och försiktig konvalecens och igångsättning gjorde att han idag används igen, något lugnare. Fråga på om du vill veta mer =)Mvh Ullis

Mattemamman sa...

Marie: Jag ska hälsa honom. De blir rätt stolta även om de påstår annat:-)

Anonym: Tusen tack!!!Vad glad jag blir när jag hör att han fortfarande lever. Kask köpte jag från uppfördaren och red in honom. Han är den bästa häst (goaste) jag haft. Tyvärr var jag tvungen att sälja honom vid en skilsmässa.... Du får klappa honom och ge honom en stor morot om du träffar honom i sommar!!