onsdag 28 maj 2008

Vilda västen...

Har haft en härlig eftermiddag hemma hos Seglarmamman och filosoferat över livet. Rösten blev bara bättre och bättre. Att prata är otroligt mycket mer effektivt än whisky.

Plötsligt kommer min hurtiga "Grannfru", den cyklande, förbi och berättar att barnen blivit beskjutna av en softair gun. Gärningsmännen åker runt i en röd, häckig Volvo och skjuter!!!! Hallå, vi bor på landet!!!!

Grannfrun har tydligen mycket humör så hon tog sig ner till "centrum" tillsammans med några andra föräldrar och tog gossarna i öronen.

Fast det kanske är just detta som är landet. Både det positiva och negativa. Här finns det ungar som kör runt i bilar, fast de inte ens nått körkortsåldern och hittar på hyss. Alla vet vilka det är och mammor och pappor reagerar innan polisen ens nått färjan.
Jag har skrivit det förr och skriver det igen: Heja Grannfrun!!!!!

2 kommentarer:

Malin Frykman sa...

Internet är härligt den gör världen så liten! Vad roligt att du också bloggar och har fallit för IT. säg till om ni vill ha lite hjälp med storyline. Arbetsmetoden är superrolig, lärorik och passas mycket bra ihop med den formativa bedömningsprocess som vi ska in i till hösten. Det är samma "tänk".Jag har jobbat ganska mycket med Storyline och hade dessutom förmånen att få åka på den Nordiska Storylinekonferensen som var i april. Där fick jag tillgång till massa spännade färdiga Storylines. Vi ses i backen....
Grannfrun

Mattemamman sa...

Vi kommer garanterat att höra av oss. Ingen har någon erfarenhet alls, så vi börjar med att vi alla läser en bok. Sedan måste man ju ut på hal is.......
Läste fortsättningen på Vilda Västen på din logg. Verkade ändå bli "ett lyckligt" slut. Försöker lägga in din blogglänk här, men det vill verkligen inte fungera!!
Ha en underbar helg i solen! Utan pang-pang!!